Back To Top

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Time school Time schoolTime schoolTime schoolTime schoolTime school

ОШ "Лаза Костић"

Милентија Поповића 72, Нови Београд

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna

ОБАВЕШТЕЊЕ

Активности Клуба родитеља и наставника за март, 2020.

У марту, Клуб родитеља и наставника наставља са редовним активностима:

 • Радионице Креативне математике (у договору са учитељима)– радионице ће бити реализоване у свим одељенима III разреда.
 • 07. и 08. март Школа оријентације, планинарска секција: ПСК ”Победа” реализујe школу оријентације у природи, трећи викенд за редом, на Кошуњаку. Место поласка, Факултет спорта и физичке културе у 11.00 часова (оба дана). Ово је уједно и припрема за такмичење које ће се одржати у 14. марта на Фрушкој гори. Информације о програму: Ранко Краљ, 069.72.75.74, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..
 • 08. марта (13.00- 15.00), OРkиЦA дружење са псима, Хала 1 Београдског сајма: у оквиру Међународне изложбе паса свих раса – ЦАЦИБ 2020 деца ће имати прилику да чују, виде и опробају се са својим куцама у забавној псећој дисциплини ”Агилити”. Ако нису у прилици да поведу куцу, упознаће се са једном од куца кинолошког друштва, који је домаћин дешавања. Ово је најава новог програма радионица и акција ОРкиЦе у нашој школи. 
 • 19. март (18.30-20.00) Програм подршке безбедности деце на интернету- улога родитеља: Програм се реализује уз подршку Националне асоцијације родитеља и наставника Србије и Save the Children организације. Радионицу о томе како родитељ да подржи дете да безбедно користи интернет реализују Дејана Даљевић Краљ и Јелена Дробњак Рађеновић.  Радионица je предвиђена за родитеље V и VI разреда.
 • 26. март од 18.00 (Свечана сала) Поново ради биоскоп!
 • Сваке недеље од 12.00 до 14.00 (хол школе) Стони тенис за децу, родитеље и наставнике
 • Часови кинеског језика – у сарадњи са Конфуције институтом, реализују се бесплатне радионице кинеског језика, и то по следећем распореду: среда и петак (18.00 – 18.45) за ученике нижих и старијих разреда (у истом термину).

Више информација о раду, активностима и састанцима Клуба родитеља и наставника  можете добити на Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Видимо се и у новембру на некој од најављених активности.

Клуб родитеља и наставника

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna

Активности Клуба родитеља и наставника за месец април, 2019.

 У априлу, Клуб родитеља и наставника наставља са редовним активностима:

 • ПОСЕТА НАРОДНОЈ БАНЦИ – у зависности од распореда радионица, посета ће бити организована током априла месеца за ученике 7. разреда на тему „Мој буџет и ја“. Заинтересовани ученици и родитељи се могу јавити психологу за више информација.
 • 16.04. од 18.30 (Библиотека) ОТВОРЕНА ВРАТА: „Шта је емоционална интелигенција и како подстицати њен развој код деце“. У разговору са Невеном Ловринчевић открићемо како се развија емоционална интелигенција: а. као лична компетенција (разумевање и прихватање и управљање емоцијама), б. као друштвена компетенција (развијање способности да разумемо осећања других, боље комуницирамо и остваримо квалитетније односе, да превенирамо и заштитимо се од агресивног и насилничког поншања), ц. основ за јачање индивидуалних снага кроз упознавање и усвајање метода и техника за рад са децом да контролишу емоције, развијају социјалне вештине, и усвајају ненсилне облике комуникације.

Невена Ловринчевић, психолог и психотерапеут, ауторка је бројних водича за родитеље (издавач Креативни центар), реализаторка акредитованих семинара за наставнике и оснивачица Центра за психолошку едукацију.

 • Програм ОРкиЦЕ (НВО Орка) Програм подразумева рад у мањим групама мешовитог узраста (III - VI разред) који пролазе program радионица и локалних акција на различите теме у области добробити животиња и заштите природе и животне средине. Радионице се одржавају у новом термину због надокнаде часова, средом од 19.00- 20.00. Поред радионица предвиђено је да се са групом организују акције на ове теме, као и заједнички излети и истраживање у природи (информације о програму: 063.13.26.576, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.).

 

 • 18.04. од 18.30 (Свечана сала) Поново ради биоскоп! – Пројекција анимираног филма „Мираи“.
 • ИЗВИЂАЧИ – настављају се редовни сусрети недељом. Заинтересовани могу се информисати на емејл: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Више информација о раду, активностима и састанцима Клуба родитеља и наставника  можете добити на Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Видимо се и у априлу на некој од најављених активности.

Сви су добродошли!!!

Клуб родитеља и наставника

Copyright © 2020 High School Rights Reserved.