Back To Top

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Time school Time schoolTime schoolTime schoolTime schoolTime school

ОШ "Лаза Костић"

Милентија Поповића 72, Нови Београд

Поштовани родитељи и будући прваци

Школа може да упише и дете које територијално не припада школи, односно које је са територије друге школе или са територије друге општине. Сваки родитељ, односно старатељ који није са подручја школе, потребно је да поднесе Захтев изабраној школи за упис детета. Захтев се подноси најкасније до 1. фебруара 2020. год. После овог рока, могу се уписати само деца која станују 
у блоковима 19, 19а, 23 и 24.

Допис Министарства просвете о новој процедури уписа у први разред основне школе

Добродошли прваци

Списак службених меилова

images

Јеловник у боравку

jelovnik

ПП служба

Саветодавни рад са родитељима

Уторком
11 до 14 часова


Четвртком
13 до 16 часова

Пријава корисника

Сада на сајту

Ko je na mreži: 38 gostiju i nema prijavljenih članova

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

Заједничком сарадњом НВО „Мој лепи градˮ, Амбасаде Холандије, ЈКП „Зеленило Београд и основне школе „Лаза Костић“ урађен је пројекат, под називом „Холандија радиˮ. Пројекат се односио на озелењивање површина истоимене школе, чиме је подигнута ученичка, еколошка, свест и потреба да се подстакну ученици на уређење и озелењивање површина у школском дворишту и око њега.

Дана 25. 10. 2019. године је реализован пројекат „Холандија радиˮ, у коме су поред, амбасадора Холандије, невладине организације „Мој лепи градˮ и ЈКП Зеленила, Београд, учествовали и ученици I/4, са својом учитељицом Зорицом Милићевић Гаћаш, и ученици  IV/2, са учитељицом Зорицом Лукић, њима су се придружили ученици V/4, са својим разредним старешином, проф. географије Дубравком Петровић, која води географску секцију као и руководство школе: директор  др. Дубравка Томић и помоћник директора проф. Марија Шањевић.

20191031 01

                 

 

На површини око споменика „Седам секретара СКОЈ-аˮ посађене су руже и калемљени лишћари.

У жардињерама, која се налазе испред школе и учионица,  засађени су перени и украсна трава као и различите врсте  биљака: Винка минор, Винка мајор, Гаура линдхеимери, Тимус цитродорус, Пенисетум, Карекс еверголд компактум, Императа цилиндрика, итд.

Циљ овавог заједничког подухвата је едукација деце о одржавању биљака у урбаном окружењу и подизању еколошке свести ученика и њихово повезивање са природом.

У оквиру  географске секције  је и еко-секција, у секцијама биће спроведена практична примена овог пројекта - правилно одржавање посађених биљака, тј. редовно заливање, окопавање и прихрањивање биљака, а кроз васпитно-едукативни рад са ученицима, развиjамо љубав и пожртвованост ученика према природи, јер, као и ученицима, и њој је потребна брига и нега да би се правилно развијала и оплеменила наш школски простор.

 

Уџбеници 2019/2020

book page turn 03

Бројач посета

00173803
Данас
Јуче
Ове недеље
Овог месеца
Укупно
22
70
655
743
173803

Your IP: 35.172.233.215
09-08-2020 05:02

Распоред звона

Copyright © 2020 High School Rights Reserved.