Back To Top

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Устај! Време је за школу.

ОШ "Лаза Костић"

Милентија Поповића 72, Нови Београд

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

Обавештење о упису у ОШ “Лаза Костић“ Нови Београд

Поштовани,

Захваљујемо Вам се што сте исказали интересовање за упис детета у ОШ“Лаза Костић“ Нови Београд.

Ове године ће се уписивање деце у први разред основне школе спроводити само у заказаном термину. Да би се електронским путем заказао термин за упис, од 28. маја на Порталу еУправа биће омогућена услуга електронског заказивања термина за упис и тестирање детета у ОШ. Услуга ће бити доступна од 28. маја до 10. јула 2020. године, за термине уписа од 1. јуна до 20. јула.

ВАЖНА НАПОМЕНА1! Обављен лекарски преглед је предуслов да се дете упише у први разред. Стога молимо родитеље да приступе услузи заказивања термина за упис и тестирање само ако су већ обавили лекарски преглед детета или су сигурни да ће преглед бити обављен до термина који су изабрали за упис. Услуга на Порталу ће бити доступна више од месец дана.

ВАЖНА НАПОМЕНА2! Ове године није потребно да се донесе ниједан документ приликом уписа јер ће сви подаци бити прибављени по службеној дужности електронским путем. Изузетак је само лекарско уверење које је дете добило пре 16. марта 2020. године, тј. треба да се понесе лекарско уверење ако је преглед детета обављен пре објављивања ванредног стања или код приватног лекара.

Желимо Вашем детету срећан полазак у школу!

direktor potpis

 

Copyright © 2020 High School Rights Reserved.